Winnaars HortiSoccer gehuldigd (video)

12-07-2019    09:59   |    Goedemorgen

Op feestelijke wijze zijn gisteren de winnaars van HortiSoccer gehuldigd. De nummers een, twee en drie van het online voetbalspel werden met alle egards ontvangen bij hoofdsponsor Westflex om hun prijzen in ontvangst te nemen.

Een groot aantal deelnemers uit de tuinbouw speelde de afgelopen weken enthousiast mee met HortiSoccer, een initiatief van Goedemorgen en Studio 0174. Maar niet iedereen kan natuurlijk winnen. Die eer kwam slecht drie deelnemers toe. 

Christian Heymeriks van Steenks Service werd de overall winnaar van HortiSoccer en kreeg uit handen van Aad Tijsen (Goedemorgen) en Erik Kerklaan (Hortipro) een grote waardecheque. Daarmee kan Christian de voetbalreis van zijn leven gaan maken. De prijs werd aangeboden door KG Systems, Hermadix, Clean Fresh You, HortiPro en Silwet Gold. 

De tweede prijs ging naar Barry Duijndam van Duijndam Uitzendgroep. Aad Tijsen en Roland van Gulik (XL Bedrijfskleding) overhandigden hem een waardecheque om bedrijfskleding voor het personeel te bestellen, voorzien van het eigen bedrijfslogo. Deze prijs werd aangeboden door XL Bedrijfskleding, Greenwear en Studio 0174. 

Astrid Steenvoorde mocht de derde prijs in ontvangst nemen namens haar collega Edwin de Haan van Van Nature. Hij won een sprookjesachtige overnachting met uitgebreid Midden Oosten-ontbijt in Hotel Bazar in Rotterdam. De prijs werd aangevoden door Westflex, KAS Magazine en Paprika Tasty Radio en overhandigd door Aad Tijsen en Nic Poot (Westflex). 

Klik op de pijltjes in bovenstaande foto om door de foto's heen te bladeren. Wij maakten een korte video van de prijsuitreiking.
Bekijk hier de video!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Haast u langzaam

Een weblog van Jolanda Heistek. Zij is programmamanager bij Greenport West-Holland. Jolanda schrijft deze...