Winactie Looye Kwekers

30-06-2020    10:55   |    Goedemorgen

Consumenten die de komende tijd Honingtomaten of JOYN tomaten van Looye Kwekers aanschaffen, maken kans om mooie prijzen te winnen. Een stijlvolle messenset en een als hoofdprijs een smaakvolle Looye barbecue.

Na de succesvolle spaaractie bij de agf-specialisten voor een hand- en theedoek van Looye Kwekers van vorig jaar, organiseren zij dit jaar een online winactie. Vanaf 1 juli 2020 staat op iedere trossteker van Honingtomaten en JOYN een unieke wincode en zit er in iedere retailverpakking een flyer met unieke wincode, deze wincode kan ingevuld worden op www.looye.com/winactie. De deelnemer maakt daarmee kans op een stijlvolle messensets, bestaande uit een tomaten- en kaas-/worstmes. Daarnaast zijn er JOYN tomatensnijders als troostprijs beschikbaar en wordt onder alle deelnemers een aantal smaakvolle Looye barbecues verloot. De actie loopt tot en met 30 september 2020.

Agf-specialisten krijgen promotiemateriaal in de vorm van een baliedisplay en via info@spam-protectlooye.com kan online materiaal worden opgevraagd voor hun social media-kanalen. De zomerse winactie wordt vanuit de eigen social media-kanalen van Looye Kwekers extra ondersteund. Ook zijn Honingtomaten deze zomer weer te zien op televisie. Inspiratie nodig voor het maken van recepten met de heerlijke tomaten van Looye Kwekers? Deze kun je vinden op www.looye.com/recepten.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

LinkedIn: 116 ha scherm!

Deze week zijn de klimaatschermspecialisten van Ridder gestart met de eerste levering voor een totaal van 116...