Wilde je altijd vlogger worden? Let dan nu op!

21-06-2018    15:51   |    Tessa de Bruine

LTO Glaskracht wil een vloggende vakantiekracht inzetten en daar zijn ze nu naar op zoek! Met de schoolvakantie voor de deur, staat ook het seizoen van het vakantiewerk weer te wachten. Deze periode wil de tuinbouwsector natuurlijk aangrijpen om jonge mensen enthousiast te maken voor het werk in de kas. LTO Glaskracht wil dat aanpakken door vloggers te laten zien hoe het werk in de kas er aan toegaat.

De bedoeling is dat de vlogger elke week minimaal één vlog maakt, waarin hij/zij vertelt over het werk in de kas, op een manier die aansprekend is voor zijn/haar leeftijdsgenoten. LTO Glaskracht Nederland stuurt de vlogger waar nodig aan en verspreidt de vlogs via verschillende kanalen. 

Jonge, goed opgeleide mensen die kiezen voor een carrière in de glastuinbouw zijn van groot belang voor de toekomst van onze sector. De tuinbouw heeft meer handen nodig, liefst handen die blijven. Daarom willen ze goed gekwalificeerde, jonge mensen winnen voor de sector, door ze te laten zien en ervaren hoe mooi het werken in de glastuinbouw is. 

Maar hoe vinden ze een geschikte vlogger? Hierbij hebben we jouw hulp nodig!

Ken jij als teler die enthousiaste jongere, die niet alleen handig is met planten/bloemen maar ook met een smartphone of een vlogcamera? Loopt die vloggende tiener die onze sector goed op de kaart kan zetten bij leeftijdsgenoten nu al rond bij jou in de kas? Neem gauw contact met LTO Glaskracht op!

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kansen in Canada

Innovatie tuinbouwondernemers die meer willen weten over de ontwikkeling van de Canadese iHort HUB, zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst op...