Failliet Zwirs-Knijnenburg overgenomen

24-06-2014    09:37

Zwirs-Knijnenburg, het kassenbouw- en sloopbedrijf dat failliet ging, wordt overgenomen door het Naaldwijkse bedrijf Bas Knijnenburg BV. Dit meldt WOS.nl. Het bedrijf neemt alle activa en goodwill over en zet een deel van de activiteiten van Zwirs-Knijnenburg voort onder de naam 'Knijnenburg-Zwirs'.

Zwirs-Knijnenburg Sloopwerken Bv te Hoek van Holland werd op 21 mei van dit jaar  door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. De overname is al goedgekeurd door de rechter-commissaris. Een aantal personeelsleden kan naar het nieuwe bedrijf overstappen.

Directeur Bas Knijnenburg van het bedrijf Bas Knijnenburg werkte zelf een aantal jaren bij Zwirs-Knijnenburg. Het bedrijf van Bas Knijnenburg richt zich op het slopen van kassen en andere sloopwerken. Hij geeft aan aan WOS.nl met de sloopactiviteiten van het failliete bedrijf door te gaan alsmede met de handelsactiviteiten van materialen op het gebied van kassen. WOS.nl zegt in het bericht dat ten tijde van het faillissement er volgens de curator nog ongeveer 35 mensen werkten bij Zwirs-Knijnenburg.


Reacties (1)

lambert at 25.03.2020

ik ben chauffeur rebewijs b e ook avond en nacht geen problem

Reageer op dit bericht

Meer nieuws