Van Iperen toont nieuw meststoffenrekenprogramma

19-02-2020    11:32   |    Goedemorgen

Van Iperen heeft gisteren op de eerste beursdag van HortiContact een nieuw meststoffenrekenprogramma geïntroduceerd. Het nieuwe programma biedt veel voordelen ten opzichte van het huidige, zodat meststoffenspecialisten nog gemakkelijker recepten kunnen maken.

Ten eerste is het programma webbased, via internet bereikbaar, en kan dus overal online door de meststoffenspecialisten en jouzelf worden gebruikt. Je kunt eenvoudig op afstand worden geholpen en nieuwe functionaliteiten en aanpassingen zijn op afstand uit te voeren. De wizard, met een gebruiksvriendelijke look en feel, helpt je om met behulp van stappen een recept samen te stellen, aan te passen en in te zien. Het dashboard geeft in één oogopslag duidelijkheid over de verhoudingen van meststoffen tot elkaar in een bepaalde periode. Zo wordt ook direct zichtbaar als er iets niet klopt aan deze verhoudingen en kan desgewenst het recept worden aangepast. Ook beschikt het programma over een eigen database; nieuwe producten en productpakketten zijn met één druk op de knop toe te voegen.

Tijdens HortiContact demonstreren de meststoffenspecialisten van Van Iperen het nieuwe programma in stand L101. Vandaag en morgen ben je dus nog van harte welkom om langs te komen. Daarna zal het nieuwe programma gefaseerd worden uitgerold. Tot die tijd kun je nog gewoon gebruik maken van het bestaande programma.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws