Uitbreiding voor Decorum

Uitbreiding voor Decorum

Vanaf 1 maart sluit Villa Curcuma uit Honselersdijk aan bij Decorum Plants & Flowers. Eigenaren André en Mike Zuidgeest zijn gespecialiseerd in het kweken van Curcuma snijbloemen, hiermee is het bedrijf de enige in Nederland.

André Zuidgeest: "We streven naar het kweken van een hoge kwaliteit en lange houdbaarheid bij de consument. Wij denken dat het lidmaatschap van Decorum ons bedrijf zal versterken".
 
In de kas van Villa Curcuma wordt een tropisch klimaat nagebootst, de Curcuma komt namelijk van origine uit Thailand. Belangrijk detail is dan ook dat de ranke, exotische bloem 'warm' (+15°C) vervoerd moet worden.
"We snijden de bloemen in lengtes van 55 cm tot wel 75 cm lang. Ons volledige assortiment van zeven soorten is nu beschikbaar en brengen we graag onder Decorum op de markt." aldus de Curcumakweker.

Jeroen Boon: "Met de komst van Villa Curcuma breiden we het assortiment uit met een exclusieve snijbloem, hier zijn we erg blij mee!" Het seizoen van de Curcuma verloopt van week 1 tot en met week 40.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v