Tuinbouwmarktplaats vernieuwd...

Tuinbouwmarktplaats vernieuwd...

Jaren geleden werd Tuinbouwmarktplaats gelanceerd als online plek waar telers gratis hun 'schuuropruimers' konden plaatsen. Vandaag de dag is Tuinbouwmarktplaats met dagelijks duizenden bezoekers uit meer dan 81 landen, wereldwijd de best bezochte marktplaats voor allround greenhouse equipment, materialen en machines. Na een make-over gaat donderdag een nieuwe versie van Tuinbouwmarktplaats live!

Voor zowel handel als telers is Tuinbouwmarktplaats door de jaren heen uitgegroeid tot dé plek om elkaar te ontmoeten en te handelen in zowel gebruikte als nieuwe tuinbouwmachines en materialen. De website heeft jaarlijks meer dan 4.350.000 pageviews en trekt bezoekers uit meer dan 81 landen. Gebruikers bezoeken gemiddeld 5,9 pagina's per sessie met een gemiddelde sessieduur van 3.44 min.

Vanaf donderdag kun je kennismaken met een totaal vernieuwde Tuinbouwmarktplaats. Wat er precies anders is, welke voordelen het nieuwe platform biedt voor kopers en verkopers, lees je morgen in deze nieuwsbrief.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v