Video: 'Bloemen verbinden ons'

23-12-2020    10:04   |    Goedemorgen

Nu iedereen door de nieuwe corona-lockdown weer massaal thuis is, maken we het tijdens de kerstperiode weer extra gezellig in huis. Daarnaast zijn we allemaal op zoek naar manieren om ons te verbinden met anderen: Bloemen en planten zijn dé oplossing! Heemskerk Flowers is trots dat zij, samen met haar klanten, hun steentje hieraan mag bijdragen door de verkoop van bloemen en planten aan zoveel mogelijk consumenten in Europa.

"In de aanloop naar het feest van het licht en juist in deze periode kunnen bloemen en planten, essentieel voor ons humeur, een beetje geluk in elk huis laten stralen. Niet alleen als je een bos bloemen cadeau krijgt, maar ook als je jezelf trakteert op bloemen of een mooie plant voor in huis. Het is bewezen dat mensen met een bloemen- en plantenjungle in huis gelukkiger en minder gestrest zijn. Dus haal wat moois in huis voor jezelf of iemand anders. Daar word je blij van! We leven nu op afstand van elkaar, maar zijn door bloemen en planten toch met elkaar verbonden", aldus Heemskerk. 
 
"Ook de Kerstman maakt gebruik van de nieuwste technologieën. De kerstcadeaus worden ook door hem ‘gepickt’ met een smartglass. De Kerstman volgt hiermee Heemskerk Flowers met het Pick-by-Vision principe. Hiermee krijgt de kerstman alle kerstcadeaus zo snel mogelijk en foutloos bij iedereen thuis."

Bekijk hier een videoboodschap die het bedrijf liet maken


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hortispoor gelanceerd

Hortispoor is de nieuwe naam voor de vertrouwde lijn met sporenelementen van Van Iperen, aangevuld met een...