Top 2020 Tuinbouw start maandag: doe mee!

Top 2020 Tuinbouw start maandag: doe mee!

Maandag start de eerste editie van de Top 2020 Tuinbouw op Paprika Tasty Radio. Vanuit de studio in Bergschenhoek presenteren verschillende bekende telers elk uur de favoriete Top 10 aller tijden van meer dan 60 teelt- en productiebedrijven in de flower & foodbusiness.

"Het is dus geen saaie lijst van 2020 tracks die we in een rijtje achter elkaar gaan draaien", zegt Mark van Dale, stationmanager van de tuinbouwzender. "We gaan zeker niet de Top 2000 van Radio 2 kopiëren, maar draaien de favoriete muziek van onze luisteraars, dat zijn de mensen op kantoor, onderweg en in de kas."

Bedrijven die nog willen meedoen en de Top 10 aller tijden van hun bedrijf op de radio willen laten horen, kunnen een van hun toeleveranciers vragen of een mailtje te sturen aan info@hollandhortimedia.nl. Want het zijn de toeleveranciers die kwekerijen kunnen voordragen om mee te doen. 

Uit de laatste luistercijfers blijkt dat dagelijks rond de 5.100 luisteraars worden bereikt met Paprika Tasty Radio. Dit wordt gemeten aan de hand van ingeschakelde apparaten, waarbij per apparaat gemiddeld 5,35 mede luisteraars de tuinbouwzender beluisteren. Opvallend is verder dat bijna 20 procent van de luisteraars teelt- en productiebedrijven buiten Nederland zijn.

Paprika Tasty Radio heeft nog plek over voor enkele sponsoren van de Top 2020 Tuinbouw (336 keer bedrijfsnaam op de radio voor 336 euro). Bel hiervoor Aad Tijsen op tel. 06-23757240.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v