Nieuwe Decorum-potchrysant: Chrysanne Margarita

25-03-2019    09:14   |    Goedemorgen

Decorum-kweker Lionplant introduceert een nieuwe potchrysant: de Chrysanne Margarita. De nieuwe variëteit wordt geïntroduceerd met het Decorum Innovations label.

De Chrysanne Margarita is een enkelbloemige potchrysant met een vrolijke, mooie en lieve uitstraling en is beschikbaar in 5 kleuren; geel, wit, paars, roze en  rood. De naam verwijst naar de welbekende margriet en je ziet direct de overeenkomst met de bloemetjes van deze vriendelijke zomerbloeier. De Chrysanne Margarita kenmerkt zich door het frisse groene hartje dat er in alle beschikbare kleuren uitspringt. In het Grieks betekent Margriet 'Parel' en dat past precies bij deze plant. Het is een bloeirijke en compacte plant die het hele jaar door leverbaar is. De plant kan in huis of op het terras gezet worden en bloeit vijf weken.
De Chrysanne Margarita wordt exclusief door Decorum kweker Lionplant gekweekt en is vanaf nu verkrijgbaar in de Decorum webshop.


Reacties (1)

Henk Barendse at 22.08.2019

Hallo, in de tekst is een storende fout geslopen: 71% van de Pioenen voldoet met 7minimaal dagen aan de wensen van de consument, 29% staat niet lang genoeg. Een aanzienlijk aandeel van de 29% wordt ingenomen door enkelbloemige varieteiten, die wel een hele mooie exotische bloeiwijze hebben, maar vaak niet zo lang in de vaas blijven staan.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws