STC International verkoopt aubergines Zwinkels

13-02-2018    07:50   |    Goedemorgen

De eerste aubergines zijn beschikbaar bij kwekerij Zwinkels, zo laat het bedrijf weten. Voor de verkoop is het bedrijf een samenwerking aangegaan met STC International.

"Deze samenwerking zorgt ervoor dat STC International een verlengstuk is voor de kweker naar de klant", zo laat Peet Zwinkels weten. “STC International B.V. is gespecialiseerd in de verkoop van groenten. Daarnaast doen we direct zaken met de klant en verkorten we hiermee de keten.”

STC staat voor zaken doen direct met de bron: Source To Customer. STC is sterk in bemiddeling tussen de vraag en het aanbod in de markt wereldwijd.  Jan van der Kaden: “We zijn trots dat de familie Zwinkels vertrouwen heeft in STC International B.V. voor de verkoop van hun product. Samen met de teler bepalen we de strategie naar de eindklant. Om het verkoopproces te managen is er een softwaremodule op maat ontwikkeld om direct inzage te hebben in de voorraad bij de teler en het op afstand managen van de orderverwerking. Op deze wijze is de efficiëntie van het verkoopproces geborgd." 

Vanaf heden zijn de aubergines van kwekerij Zwinkels verkrijgbaar bij STC International B.V. De parels onder de aubergines zijn de aubergines die worden aangeboden onder het nieuwe merk Méditerranée. "Méditerranée aubergines zijn speciaal geselecteerde aubergines die gelegd verpakt worden. De verpakkingsdoos  wordt ontworpen om de gelegde aubergines op een professionele manier te positioneren en te presenteren aan de klant. Alle Méditerranée aubergines worden voorzien van een aantrekkelijk merklabel. Voor de consument is er een website beschikbaar met allerlei inspirerende aubergine gerechten."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Met Royal van Zanten naar Oeganda

Medewerkers van Royal van Zanten hebben afgelopen week een bezoek gebracht aan de productielocaties in Oeganda. Een aantal Nederlandse en...