Rijk Zwaan voor het eerst op GreenTech

27-05-2019    09:27   |    Goedemorgen

Rijk Zwaan uit De Lier neemt voor het eerst deel aan de GreenTech, die dit jaar plaatsvindt van 11 tot en met 13 juni 2019. Het groenteveredelingsbedrijf is een interessante partner voor partijen die investeren in de hightech glastuinbouw. ‘Solutions for horticultural projects - top quality seeds and high-level services’ is het beursthema.

De GreenTech is een interessante beurs voor internationale investeerders in de hightech glastuinbouw. Die tonen steeds meer interesse in de sector, omdat glastuinbouw een efficiënte en duurzame manier is om hoogwaardig voedsel te produceren.

Nieuwkomers
Rijk Zwaan kan een belangrijke bijdrage leveren aan grote projecten, vertelt Jan-Willem Cirkel, Manager Horticultural Projects. 'Rijk Zwaan is gevestigd in dertig landen. Wij hebben experts die high-level services bieden op het gebied van teeltadvies, ketenmanagement en marktinformatie. Voor nieuwkomers in de branche is ons netwerk uiterst waardevol, omdat wij zowel lokale marktpartijen als internationale tuinbouwtoeleveranciers kennen. Daarom staan wij op de Greentech midden tussen de technologiebedrijven. We ondersteunen hen in het bieden van totaal oplossingen. Bezoekers nodigen wij van harte uit om kennis met ons te maken.'

Top quality seeds
Rijk Zwaan biedt in de eerste plaats een breed pakket aan groenterassen van hoge kwaliteit, de top quality seeds. In de stand presenteert het groenteveredelingsbedrijf betrouwbare, stabiele rassen voor onder andere de tomaten-, paprika- en komkommerteelt. Rassen als Brioso RZ en Trovanzo RZ beperken de teeltrisico’s en garanderen een goed rendement.
Ook slarassen voor hydroponics, de hightechteelt van bladgewassen op water, hebben een prominente plek op de stand. Deze efficiënte, duurzame en voedselveilige teelt vereist niet of nauwelijks chemie en kan overal ter wereld bijdragen aan duurzame productie en consumptie van groenten. That’s how we share a healthy future.

Bezoek
Bezoek Rijk Zwaan op stand 12.513 in de RAI in Amsterdam.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister KAS Live! terug

Gisteren de uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio gemist? Je kunt 'm nog een keer rustig...