Revolutionair product voor biologische spintbestrijding

22-10-2018    10:13   |    Goedemorgen

Tijdens de IFTF in november in Vijfhuizen komt Koppert Biological Systems met een dubbele primeur. De stand is uitgebreid met een zogenaamde 'Koppert Innovation Quarter', waarin het bedrijf een kroonjuweel uit de productenreeks extra belicht. Tijdens de IFTF zal dat een revolutionair product zijn dat de biologische spintbestrijding flink verbetert.

De consultants van Koppert staan klaar in de stand en in de gloednieuwe Innovation Quarter van Koppert om uit te leggen wat het revolutionaire product precies is en hoe het het de biologische spintbestrijding sterk verbetert. Retailers vragen steeds meer naar residuvrije producten, dus IPM wordt een steeds belangrijkere optie voor telers. Het groeiend aantal voorschriften en de kwaliteitseisen van retailers is iets waar Koppert goed mee kan helpen.

Van 7 tot 9 november 2018 zullen bezoekers over heel de wereld afreizen naar de IFTF, waarbij in de stand van Koppert extra veel aandacht zal zijn voor internationale handel en productinnovatie. De IFTF is de belangrijkste vakbeurs voor internationale siertelers - en kopers, met exposanten uit 116 landen. Het is mogelijk om een individuele afspraak te maken met Koppert in stand 2.27 in hal C via deze pagina.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Jongeren in de kas

De glastuinbouwsector doet er alles aan om jongeren in de kas te krijgen én te houden. Het project Go Go Greenhouse is een van de nieuwste...

Doe mee met HortiSoccer

De oranjekoorts loopt op in Nederland en ook in de tuinbouw stijgt het kwik als het gaat over het aanstaande WK. Op 7 juni gaat het WK...