Peter Loef vertrekt bij Glastuinbouw Nederland

14-01-2022    10:24   |    Glastuinbouw Nederland

Peter Loef, beleidsspecialist Arbeid, vertrekt op 1 april a.s. bij Glastuinbouw Nederland. Hij vertrekt naar de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), waar hij gaat werken aan arbeidsmigratie in de volle breedte: werken, wonen en welzijn.

Arbeidsmigratie is al sinds 2009 een terugkerend onderwerp in het werk van Peter Loef, waarvan sinds november 2016 bij Glastuinbouw Nederland. “Ik zou mij nog meer willen focussen op deze uitdaging, omdat dat nodig is om doelen écht te bereiken. Onlangs kwam ik in gesprek met Jurrien Koops, directeur van de ABU, en deed zich de kans voor mij volledig op deze uitdaging te richten. De uitzendsector en ik kennen elkaar al vanaf 2009, omdat ik ook nog vijf jaar directeur ben geweest van de Stichting Cao Naleving Uitzendkrachten. Eerder heb ik vanuit mijn eigen bedrijf verschillende opdrachten voor de ABU uitgevoerd”, zo onderbouwt Peter Loef zijn aanstaande vertrek.

Hechte relaties
Bij de ABU kan Peter Loef, met de opgedane ervaringen, kennis en opgebouwde relaties binnen de glastuinbouw, nog steeds een rol van betekenis spelen voor de sector. Veel van de leden van Glastuinbouw Nederland hebben hechte relaties met uitzendbureaus, of zijn daar zelfs eigenaar van. Een groot deel van die bureaus zijn lid van de ABU. Inmiddels is de zoektocht gestart naar een geschikte opvolger voor Peter Loef, als nieuwe beleidsspecialist Arbeid. Klik hier voor de vacaturetekst op de website van Glastuinbouw Nederland. Voor vragen of meer informatie kan contact worden opgenomen met Jacqueline Kroon, eveneens beleidsspecialist Arbeid bij Glastuinbouw Nederland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

EnergiekEvent drukbezocht

Het was volle bak op het eerste fysieke EnergiekEvent sinds drie jaar, waarvoor Delphy IC en Wageningen UR hun...