Oreon nog tot 12.00 uur live op Paprika Tasty Radio

27-10-2021    11:07   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - Tot 12.00 uur vandaag is Oreon nog te horen op Paprika Tasty Radio. In de live uitzending zal onder meer worden ingegaan op de voordelen van watergekoelde led-verlichting.

Sales manager Peter Barentsen en marketeer Fraukje van Breukelen van Oreon en sales manager Peter Laurman van Dümmen Orange zijn te horen in de twee uur durende uitzending. Ze vertellen over de voordelen van waterkoeling en de mogelijkheid om dit in de praktijk te bekijken. Binnenkort worden de lampen van Oreon geïnstalleerd in twee van de vernieuwde showkassen van Dümmen Orange in de Kwakel. Laurman vertelt waarom hiervoor gekozen is. Daarnaast vertelt Barentsen over de ins en outs van de watergekoelde leds en laat hij zijn licht schijnen over de toekomt van led in de tuinbouw.

De uitzending met Oreon duurt nog tot 12.00 uur vandaag via www.paprikatastyradio.nl, dus schakel snel naar de tuinbouwzender om het laatste deel live mee te luisteren. Daarna kun je de uitzending ook in zijn geheel terugluisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hortispoor gelanceerd

Hortispoor is de nieuwe naam voor de vertrouwde lijn met sporenelementen van Van Iperen, aangevuld met een...