The Greenery introduceert nieuwe smaakframboos

06-09-2019    09:34   |    Goedemorgen

The Greenery plukt de vruchten van de samenwerking met Plant Sciences Inc. In samenwerking met de Amerikaanse veredelaar introduceert The Greenery het nieuwe frambozenras Nobility.

De vrucht is smaakvoller, iets grover en steviger en sluit hierdoor goed aan op de wensen van de consument, zo laat The Greenery weten.

The Greenery tekende begin dit jaar een samenwerking met Plant Sciences Inc. Samen met het in Californië gevestigde bedrijf heeft The Greenery exclusief toegang tot nieuwe, smaakvolle rassen om zich zo te onderscheiden van de massaproductie van de gebruikelijke rassen. Naast smaak en houdbaarheid richt de selectie van de rassen zich ook plukgemak en aanvoerpatroon om zo een goed rendement voor telers op te leveren.

Zorgvuldig geselecteerd
Het Nobility ras is de afgelopen jaren uitgebreid getest en vanaf nu commercieel beschikbaar. De frambozen worden bij vier telers van The Greenery geteeld en beschikbaar van september t/m oktober. Door de uitstekende smaakeigenschappen is het product geselecteerd voor Sweet and Sunny, het premium label voor zachtfruit van The Greenery.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: HeroFestival

Vorige week vond het HeroFestival plaats op een bijzondere locatie in Purmerend. Paprika Tasty Radio was erbij...

Support van Caroline

Caronline van der Plas van de BBB laat boeren op Instagram weten achter hen te staan in de strijd voor...