Pligt digitaliseert processen

30-01-2018    09:51   |    Goedemorgen

Pligt Professionals is een nieuwe weg ingeslagen wat digitale oplossingen betreft. De kweker van bloeiende planten start met de innovatieve en betrouwbare softwareoplossingen van Codema SDF.

Om de digitalisering in de sierteeltsector bij te houden, worden bij Pligt Professionals vrijwel alle processen in SDF Profice geïntegreerd. Het gaat om digitale voorraadkoppelingen, commercieel en digitaal aanbod, offertes en aanbiedingen, arbeid en verloning, CRM, karren en fustbeheer, interne orderlogistiek, digitale ontvangst van labels, arbeidsregistratie en kostprijscalculatie, ruimteplanning en koppeling met de boekhouding.

"Met het realiseren van onze derde vestiging waren we op zoek naar een softwarepakket dat de ontwikkelingen in onze sector kan bijbenen", zegt Gert van der Pligt. "Belangrijke onderdelen zijn commercieel aanbod, flexibiliteit en volledige integratie van alle processen, bedrijfsonderdelen en vestigingen. Er zijn maar weinig partijen die hieraan voldoen. SDF heeft daarin geïnvesteerd en ontwikkeld en is koploper op gebied van digitaal zaken doen."

"Omdat SDF onder andere ook goede arbeids- en logistieke oplossingen biedt, konden wij een totaalpakket aanschaffen waarin wij de ruimte hebben om verder te ontwikkelen. Wij zijn dan ook enthousiast over onze keuze. De oplevering is al begonnen, nadat wij eind december akkoord hebben gegeven. Deze flexibele houding heeft doorslag gegeven om voor SDF te kiezen."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: HeroFestival

Vorige week vond het HeroFestival plaats op een bijzondere locatie in Purmerend. Paprika Tasty Radio was erbij...

Support van Caroline

Caronline van der Plas van de BBB laat boeren op Instagram weten achter hen te staan in de strijd voor...