Luister tot 12.00 uur op Paprika naar LED's.GO.LIVE with Oreon

30-09-2020    10:25   |    Goedemorgen

Het is woensdag, dus tijd voor LED's.GO.LIVE with Oreon, het radioprogramma van de LED-specialist op Paprika Tasty Radio. Vanochtend zijn Twan Mennink van Oreon en Jan Voshol van Voshol warmte & elektrotechniek in de studio in Bergschenhoek aanwezig.

Twan zal vertellen over de hoge output die de lampen van Oreon hebben en de oorzaak daarvan. Wat is bijvoorbeeld de rol van waterkoeling? Ook laat hij zijn licht schijnen over de efficientie van de LED's in de toekomst, de samenwerking met leveranciers en installateurs en het onderzoek naar verdere verbetering.

Jan Voshol vertelt daarnaast iets over zijn bedrijf Voshol, dat specialist is in warmte-, elektro-, isolatie-, belichtings- en klimaattechniek. Hoe is het bedrijf georganiseerd? Wat heeft het bedrijf telers te bieden? En hoe is de relatie met Oreon ontstaan? Een van de projecten waar beide partijen samen aan werkten, is de Ultra Clim kas bij FromBoer in Dinteloord. Jan vertelt hier meer over in de uitzending.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Perfecte Chrysant

Gisteren is de nieuwe teelt gestart voor het project 'Met LED naar een Perfecte Chrysant', laat Delphy op...