Luister terug: Horti XS

27-10-2020    10:25   |    Goedemorgen

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Robert van der Lans, general manager van Horti XS te gast in de studio van Paprika Tasty Radio. Hij was daar in het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies.

Horti XS levert technische en projectmanagementoplossingen voor de glastuinbouw. De belangrijkste activiteiten van het bedrijf zijn het ontwerpen, leveren, installeren en exploiteren van turnkey kassencomplexen. In de uitzending op Paprika Tasty Radio vertelde Robert van der Lans over de activiteiten van het bedrijf en projecten in binnen- en buitenland.

Heb je de uitzending gemist? Je kunt deze straks terugluisteren op goedemorgen.podbean.com. Wil je live luisteren naar andere gasten en programma's op Paprika Tasty Radio? Ga dan naar www.paprikatastyradio.nl, gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert Paprika Tasty Radio in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Meet Liza!

Schenkeveld Tomaten stelt op Instagram medewerker Liza voor. Zij is 17 jaar en werkzaam als scholier bij...

Vlog RVO: Certhon

In de vlogserie 'Met de billen bloot' van RVO komen internationaal actieve ondernemers aan het woord. Zij...