Anthura NXT: een blik op de toekomst

27-05-2019    16:47   |    Goedemorgen

Afgelopen vrijdag waren Anthura’s klanten en handelspartners te gast bij AnthuraNXT. NXT staat voor vooruitkijken en vooruitgang, de volgende stap. Na een rondleiding door het nieuwe Research Center volgde een interactieve middag begeleid door Linda Kester.

De genodigden kregen een unieke én eenmalige rondleiding in het splinternieuwe Research Center. In dit Research Center vindt een combinatie van onderzoek en veredeling plaats en is een nieuw plant pathogeen lab gerealiseerd. Hiermee geeft Anthura invulling aan de behoefte om een volgende stap te maken op onder andere moleculair gebied en resistentieveredeling.

Overzicht en focus
Na deze rondleiding begon het plenaire gedeelte waarin de gespreksonderwerpen van vorig jaar, duurzaamheid en afzet, aan bod kwamen. Linda Kester, wetenschappelijk expert in strategisch portfolio management en partner bij JigsEye, richtte zich op het creëren van overzicht en focus. Daarna waren er diverse stellingen waarop iedereen zijn/haar mening kon geven door middel van een app. Dit leidde tot een interactieve middag met interessante discussies.
Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om een bezoek aan de showkas te brengen, waarin rassen als Anthura VolterraAnthura WarsawAnthura DurbanJoli PulseOregon en Spirit gepresenteerd werden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hortispoor gelanceerd

Hortispoor is de nieuwe naam voor de vertrouwde lijn met sporenelementen van Van Iperen, aangevuld met een...