Kids radio terug op 25 augustus: doe je met ons mee?

30-07-2021    10:20   |    Goedemorgen

Net als vorig jaar gaat Paprika Tasty Radio tegen het eind van de zomervakantie twee uur lang radio maken met en voor kinderen. KAS en Goedemorgen slaan opnieuw de handen ineen voor een tof radioprogramma op woensdag 25 augustus.

In de studio zullen verschillende kinderen aanwezig zijn om samen met ons het radioprogramma te maken. Maar we kunnen ook de hulp van bedrijven uit de tuinbouw gebruiken. Vind je het leuk om aan deze uitzending mee te werken, bijvoorbeeld door producten beschikbaar te stellen waarover wij het met de kinderen kunnen hebben, door een inhoudelijke bijdrage te leveren in de vorm van een interview of op een andere leuke manier, stuur dan een mailtje naar info@spam-protectkasmagazine.nl. Alle ideeën zijn welkom!

Maar ook jouw kinderen kunnen een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld door een verzoeknummer door te geven (via info@spam-protectkasmagazine.nl) of door naar de studio in Bergschenhoek te komen en mee te helpen met de radio-uitzending. Kinderen tussen 4 en 15 jaar oud zijn van harte welkom om ook even achter de microfoon plaats te nemen. We gaan dan praten over gezondheid, beestjes, leds en alles wat met de tuinbouw te maken heeft. Maar wel op een begrijpelijke en vooral leuke manier.

Alle kinderen en volwassenen die niet in de studio aanwezig kunnen zijn, kunnen natuurlijk wel live meeluisteren via www.paprikatastyradio.nl. Binnenkort lees je op Goedemorgen en in de nieuwsbrief van Goedemorgen meer over de kids uitzending.


Reacties (2)

SUSAN BENSON at 04.08.2021

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

patiala m legitimate at 10.08.2021

Hello, Do you need an emergency loan to address your financial needs? We offer loans ranging from 3,000.00 to 100,000,000.00 EUR, we are reliable, powerful, fast and dynamic, without credit control and we offer a 100% guarantee for foreign loans during the transfer period. We have also issued a loan in all currencies with a 2% interest rate for all loans .... If you are interested, contact us through Via (Whats App) number:+919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Morgen: Koppert Nederland

ACTUEEL HORTI THEMA - Arno van der Zwan van Koppert Nederland is morgen te gast in de studio van Paprika Tasty...

Investering voor PATS

PATS, de Delftse hightech onderneming die met behulp van vision, en AI plaaginsecten signaleert en vervolgens...