Jungle...talks to Zuid-Afrika verplaatst naar vandaag

29-05-2020    11:45   |    Goedemorgen

Door een onvoorzien technisch probleem, was de uitzending van Jungle... talks to Zuid-Afrika met Ed Smit gisteren niet live te horen. Wij betreuren dat uiteraard zeer. Daarom zal het radioprogramma vanmiddag om 16.00 uur alsnog worden uitgezonden op Paprika Tasty Radio. Luister je mee?

Presentator Ed Smit neemt de luisteraars mee naar Zuid-Afrika en heeft een mooie line-up: Geert van Geest van LVG (dit jaar in twee categorieen genominneerd voor de International Grower of The Year Award), Philip Immerzeel (LS), Peter Olsthoorn van Pothos Plant, Perfecta Plant, Jan van Dijk, de illustere oprichter van Fides en Jack Vera, de Landbouwraad voor Zuid-Afrika.

Ed Smit van Jungle Talks presenteert het programma vanuit Costa Rica. Je kunt natuurlijk gewoon intunen op www.paprikatastyradio.nl. Download daar de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is.

Ben je erbij vanmiddag? De uitzending start om 16.00 uur en duurt tot 17.30 uur. Excuses namens Paprika Tasty Radio aan alle luisteraars die wij gisteren moesten teleurstellen. We gaan er vandaag alsnog een mooie uitzending van maken!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

LinkedIn: 116 ha scherm!

Deze week zijn de klimaatschermspecialisten van Ridder gestart met de eerste levering voor een totaal van 116...