Inspiratie tijdens Anthurium Inspiration Weeks

Inspiratie tijdens Anthurium Inspiration Weeks

Deze week starten de Anthurium Inspiration Weeks - een roadshow waarbij handelsbedrijven geďnformeerd en geďnspireerd worden met tropische snijanthuriums - met gisteren de aftrap bij exporteur J. van Vliet in Honselersdijk. Met de novemberdrukte van Allerzielen en Allerheiligen voor de deur, is september een uitstekend moment om dit prachtige product op de kaart te zetten. De komende twee weken worden diverse exporteurs op veilingen Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg bezocht.

De Anthurium Inspiration Weeks is een initiatief van Royal FloraHolland en promotiecollectief Anthurium Info om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en de afzetmogelijkheden van het product te vergroten, zowel voor kwekers als de handel. Tijdens de bijeenkomst wordt de marktsituatie van anthuriums toegelicht en worden trends en promotieactiviteiten gepresenteerd. Er wordt afgesloten met een beoordeling van de ruim 20 geselecteerde anthuriumvariëteiten door van.
 
"Door deze interactieve presentaties krijgen we veel waardevolle informatie vanuit de inkopers, verkopers en marketeers van handelsbedrijven. De anthurium is een tropische eyecatcher met een erg lange houdbaarheid van ruim 3 weken en heeft ontzettend veel toepassingsmogelijkheden. De Inspiration Weeks in het teken van anthuriums is een mooie manier om die veelzijdigheid van anthuriums over te brengen aan de handel. Maar vooral ook een moment om met elkaar in gesprek gaan waar en hoe we elkaar nog meer kunnen versterken", aldus Claudia Broch, Marketingmanager Anthurium Info.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v