Medisch mondkapje voortaan verplicht bij Veiling Rhein-Maas

12-04-2021    09:39   |    Goedemorgen

Als gevolg van de huidige ontwikkelingen, nieuwe voorschriften in het kader van het coronavirus en op aanwijzing van het `Ordnungsamt´ van de stad Straelen, is Veiling Rhein-Maas verplicht nieuwe, strengere regels toe te passen. Vanaf maandag 12 april 2021 geldt bij Veiling Rhein-Maas altijd een FFP2-mondkapjesplicht in de afmijnzaal en de foyer, dus ook tijdens het inkopen op uw inkoopplaats. Het dragen van alle andere mondkapjes is vanaf deze datum in de afmijnzaal en de foyer niet langer toegestaan.

"Bovendien willen wij met name onze klanten, die in Nederland woonachtig zijn en bij Veiling Rhein-Maas willen inkopen, er nogmaals op wijzen dat vanaf 6 april 2021 nieuwe voorschriften gelden voor de toegang vanuit Nederland naar Duitsland. In het bijzonder geldt de verplichting om een negatieve corona-testuitslag te kunnen tonen die niet meer dan 24 uur oud is - dit geldt ook voor onze klanten die in Frankrijk wonen en ter plaatse in Straelen-Herongen wensen in te kopen."

Toegangscontroles
Vanaf maandag 12 april 2021 zullen bijgevolg in de foyer van de veiling toegangscontroles worden uitgevoerd. Vergeet daarom niet op elke inkoopdag een FFP2-masker te dragen en ook om een actuele, negatieve coronatest mee te nemen als je vanuit Nederland of Frankrijk bij de veiling komt inkopen.
"Wij kunnen alleen klanten, die bij ons willen inkopen, toegang tot de afmijnzaal en de foyer verlenen. Daarvoor moeten zij zich aan de eerder genoemde voorwaarden houden."

Lees hier meer informatie


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws