HortiSoccer komt er aan!

27-05-2019    10:43   |    Goedemorgen

De oranjekoorts loopt op in Nederland en ook in de tuinbouw stijgt het kwik als het gaat over het aanstaande WK. Op 7 juni gaat het WK vrouwenvoetbal van start en de verwachtingen van onze Oranjeleeuwinnen zijn hooggespannen.

Om het toernooi op de voet te kunnen volgen, introduceren Goedemorgen en Studio0174 samen de HortiSoccer muurposter! Hierop staat het volledige speelschema en je kunt er direct alle uitslagen op invullen. Hang de muurposter dus op in de kantine, op kantoor of gewoon thuis in de keuken en wees het hele WK op de hoogte van alle wedstrijden. 

HortiSoccer en de muurposter worden mogelijk gemaakt door topsponsors uit de tuinbouwtoelevering. Ben jij ook een topsponsor? Er zijn nog enkele opties vrij om hier als bedrijf aan mee te doen. Vanaf € 565,- staat de gehele WK maand jouw bedrijf in het middelpunt van de sportieve belangstelling. De poster wordt volgende week verspreid met de nieuwe editie van KAS Magazine en komt dus bij alle belangstellenden in de tuinbouwsector terecht. 

Wil je meedoen? Bel, app of mail Kim IJzendoorn 06-28501017 of kim@hollandhortimedia.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister KAS Live! terug

Gisteren de uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio gemist? Je kunt 'm nog een keer rustig...