Hedges directeur bij RHP

Hedges directeur bij RHP

De Raad van Toezicht van stichting RHP heeft besloten om Raymond Hedges per 1 februari 2022 te benoemen tot nieuwe directeur/bestuurder van RHP. Hedges volgt Hein Boon op, die zich sinds het nieuwe jaar inzet voor Responsibly Produced Peat.

Raymond Hedges heeft in zijn loopbaan diverse functies bekleed in uiteenlopende sectoren als marketing, onderwijs en meest recent de tuinbouw. De afgelopen jaren was hij directeur van telersvereniging Decorum.

Hedges over zijn nieuwe functie: "Ik kijk ernaar uit om als directeur/bestuurder van RHP mijn bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het kenniscentrum voor substraten, het RAG-kwaliteitskeurmerk in Nederland en het RHP-kwaliteitskeurmerk in Europa. Door de transitie naar hernieuwbare en circulaire grondstoffen worden kwaliteit en veiligheid alleen maar belangrijker.

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat de ervaring en achtergrond van Hedges hem in staat zullen stellen om de onderscheidende rol die RHP vervult op het gebied van plantveiligheid en kwaliteitsborging van grondstoffen en groeimedia, verder uit te bouwen in Europa. Daarnaast dankt de Raad van Toezicht Hein Boon voor de grote bijdrage die hij heeft geleverd aan de ontwikkeling van RHP in de afgelopen 19 jaar.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v