GreenTech lanceert GreenTech Americas

12-06-2019    15:55   |    Goedemorgen

Op de eerste dag van GreenTech Amsterdam is een spin-off bekend gemaakt: GreenTech Americas.

Deze beurs wordt gehouden van 24-26 maart 2020 in Querétaro, Mexico. Dit land is een belangrijke landbouwproducent en de toegangspoort tot de VS, Canada en Zuid-Amerika.

Opvallend bij GreenTech Amsterdam is de groeiende belangstelling van bezoekers uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Mariska Dreschler, directeur Horticulture GreenTech: 'Wij geloven dat we met GreenTech Amsterdam als wereldwijd platform moeten uitkijken naar de opkomende markten van de wereld. We hebben een platform in het westelijke deel van de wereld nodig om te voldoen aan de regionale behoeften van de telers. Door GreenTech Americas te organiseren, kunnen we inspelen op de specifieke behoeften van de telers en leveranciers uit deze opkomende regio, en kijken we naar bijvoorbeeld de specifieke klimaten, de producenten en de behoeften van de consument. We geloven dat de GreenTech Americas een strategische aanvulling is.'

Meer feiten
Mexico heeft twee belangrijke exportmarkten: de VS en Canada. De productiewaarde is ongeveer 3.000 miljoen USD afkomstig van de export van bijna 3 miljoen ton. Het aantal hectare dat beschermd wordt, heeft een oppervlakte van 40.862 hectare, waardoor ze wereldwijd op de 6e plaats staan ​​in de beschermde landbouw.

Waar en wanneer?
GreenTech Americas wordt gehouden in het Querétaro Centro de Congresos Querétaro, Mexico van 24 - 26 maart 2020. Het wordt georganiseerd door RAI Amsterdam - expert in het organiseren van evenementen in Nederland en wereldwijd met 25 nationale en internationals evenementen - in samenwerking met Tarsus. Tarsus maakt deel uit van het wereldwijde bedrijf Tarsus Group plc, een toonaangevende organisator in Mexico.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Horti workout

Afgelopen week in de BoereGoed Buurtkas: een echte, ongeëvenaarde evening workout met Kim Helderman and...