Greenport Aalsmeer Event: het nut van falen

09-10-2019    09:00   |    Goedemorgen

De mooiste innovaties ontstaan vaak pas na of juist dankzij de nodige mislukkingen. Fouten maken we allemaal, toch stoppen we onze mislukkingen het liefst in de doofpot. Waarom eigenlijk?

Ruim baan voor vernieuwen en mislukken tijdens het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober. Om 16.00 uur start er een afwisselend en interactief programma met onder andere Paul Iske, hoogleraar innovatie en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen.

‘Innovatie ontstaat door te leren van wat er niet werkt. Menig succesvolle ondernemer is eerst failliet gegaan. Hij was nooit zo succesvol geworden als hij niet eerst had gefaald’,

Bouvardiakweker Jaap Vreeken uit Rijsenhout is de eerste tuinder in Nederland die met zijn bedrijf is overgeschakeld op gelijkspanning. Hij weet als geen ander dat innoveren met vallen en opstaan gaat. ‘Wij zijn op ons bedrijf echt aan het pionieren als het gaat om innovaties op het gebied van teelt en techniek. Soms nemen we iets te grote stappen, maar het levert altijd iets op.’
Jaap deelt op het event zijn grootste falen met u en wat daar voor moois uit voortgekomen is. Benieuwd wat dit is en hoe u daar uw voordeel mee kunt doen? Kom dan naar het Greenport Aalsmeer Event op donderdag 31 oktober!

Bij Greenport Aalsmeer staat de ondernemer centraal. Wat doet de greenport voor u op het gebied van ruimte, energie, arbeid, onderwijs en innovatie? U hoort het tijdens het Greenport Aalsmeer Event!
Datum: donderdag 31 oktober
Locatie: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1 , Aalsmeer
Tijdstip: 16.00-18.30 uur

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws