Goedemorgen Tech: Ondertiteling in gratis Zoom-accounts

Goedemorgen Tech: Ondertiteling in gratis Zoom-accounts

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Phonextra met regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld en waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer vertelt hij over ondertiteling in gratis Zoom-accounts.

In videovergaderingen kán het voorkomen dat mensen door elkaar praten of dat ze mompelen en niet verstaanbaar zijn. Dan is ondertiteling handig. Vergaderapplicatie Zoom gebruikt al een poosje automatische ondertiteling op basis van spraakherkenning. Maar tot nu toe alleen in de betaalde versie. En uitsluitend in het Engels.

Zoom maakt zijn functie voor realtime ondertiteling binnenkort echter beschikbaar voor álle gebruikers. Nog steeds alleen Engelstalig, maar meer talen, ongeveer 30, volgen snel in 2022.

Gebruikers kunnen de feature inschakelen via het Zoom-webportaal. Accountbeheerders kunnen dat doen voor gebruikers met een multi-account. De functie kan vervolgens tijdens meetings in- en uitgeschakeld worden via de toolbar onder in de applicatie.

Het bedrijf wil de ondertiteling ook uitbreiden met een realtime vertaalfunctie, die ook voor het einde van volgend jaar moet uitkomen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v