Goedemorgen Tech: iMac in tuinbouwkleuren

Goedemorgen Tech: iMac in tuinbouwkleuren

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Phonextra met regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld en waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer vertelt hij over de kleurrijke nieuwe iMacs.

Voor het eerst in ruim 23 jaar komt in mei weer een serie iMacs uit in verschillende kleuren. De serie Colourful iMacs was in 1998 de redding voor het kwakkelende Apple concern, dat daarna met de iPhone en iPad furore maakte.

Al die jaren daarna kon de Apple fan zijn bureau slechts sieren met een zilvergrijze of witte iMac. Maar nu is-ie terug in zeven tuinbouwkleuren. Tomatenrood, freesiageel, komkommergroen, worteloranje, petuniapaars, druivenblauw en toch ook nog, kasaluminiumzilver.

De M1-chip is het hart van de serie, krachtig en klein. Daardoor kan het iMac-scherm veel platter zijn, 11,5 millimeter dun slechts. En past er een 23,5 inch scherm in dezelfde behuizingsgrootte waar tot nu toe een 21,5 inch scherm in zat. In die behuizing ook een 1080P videocamera voor scherpe FaceTime- Teams- en Zoommeetings. Apple kreeg veel klachten dat de camera's in de bestaande iMacs en MacBooks niet zo best waren in deze tijd van massaal thuiswerken.

Te bestellen vanaf 30 april. Half mei leverbaar vanaf 1449 euro incl. btw.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v