Quality Plants Europe bouwt aan de toekomst

17-05-2021    09:58   |    Goedemorgen

Vanaf heden is Quality Plants Europe (QPE) gevestigd aan de Schreyrackseweg in Bergschenhoek. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om hier een compleet nieuw en modern kantoor te realiseren, waar QPE met haar team van specialisten kan bouwen aan de toekomst.

Quality Plants Europe (QPE) is vanaf 1 januari jl. officieel gelanceerd. Onder Quality Plants Europe hebben gerenommeerde aanbieders van tuin- en kamerplanten, De Vreede Holland en Hulst Tuinplanten, hun krachten gebundeld om samen een breed assortiment aan kwaliteitsproducten én kennis aan te bieden. Vanuit het distributiecentrum worden  de ‘consumer ready’ producten geproduceerd en de orders gezamenlijk verwerkt. De toegevoegde waarde wordt aangeboden in onder andere keramiek, seizoen specifieke bijstekers, decoratie en plantcombinaties van de tuin- en kamerplanten van de (partner)telers.   
 
Opening nieuwe kantoor
Maandag 3 mei heeft Quality Plants Europe haar nieuwe kantoor in gebruik genomen. Het nieuwe kantoor biedt genoeg ruimte voor alle specialisten van Quality Plants Europe. “Het nieuwe kantoor is gevestigd op dezelfde locatie als het distributiecentrum, waardoor we servicegericht vanuit één locatie kunnen opereren”, vertelt Ricardo Kraak van De Vreede Holland. Dennis de Jong van Hulst Tuinplanten vult aan: “Bovendien is het nieuwe kantoor van alle gemakken voorzien, zoals meerdere kantoorruimtes, rustige spreekkamers, een moderne pantry, een grote vergaderruimte en uitgebreide presentatieruimte."
 
Logistieke diensten voor derden
Quality Plants Europe is eveneens een interessante partner voor derden, zoals collega telers of exporteurs. Het professionele distributiecentrum van 9.000 m2 biedt de mogelijkheid om de collega telers of exporteurs volledig te ontzorgen bij de verwerking, verpakking en logistiek van grootschalige orders. Arie Stolk van Quality Plants Europe: “Onze slimme logistieke oplossingen leiden tot efficiënte voordelen waarmee we ons serviceniveau en betrouwbaarheid vergroten.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws