Geen haast met personeel terug naar kantoor halen

Geen haast met personeel terug naar kantoor halen

Howel bepaalde beroepsgroepen weer aan de slag zijn en de horeca maandag weer open mag, luidt het advies voor het gros van de mensen nog altijd om zoveel mogelijk thuis te werken. Grote bedrijven en instellingen maken ook nog geen aanstalten om binnenkort weer personeel naar kantoor te halen, zo blijkt uit een rondgang van Nu.nl.

Waar de horeca reikhalzend uitkijkt naar 1 juni en sportscholen naar 1 juli, hebben veel andere bedrijven nog geen met rood omcirkelde datum op de kalender, om mensen weer op locatie aan het werk te laten.

Dat is niet alleen omdat er zoveel mogelijk thuisgewerkt moet worden tot 1 september, maar ook omdat dit volgens de bedrijven tot op heden prima lukt en het ook goed bevalt. "Het overgrote deel van onze werknemers laat weten dat men ook in de toekomst vaker thuis wil werken", aldus een woordvoerder van KPMG.

Ook bij de gemeente Amsterdam gaan ze ervan uit dat meer thuiswerken nog lang een onderdeel van het werkproces zal zijn. De gemeente begint medio juli met een aantal pilots om te zien of de door het projectteam voor inrichtingsvraagstukken bedachte plannen voor de terugkeer van ambtenaren ook werkbaar zijn in de praktijk.

Lees hier verder

Bron: Nu.nl

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v