Fleurop omarmt Vriendschapsdag

Fleurop omarmt Vriendschapsdag

In aanloop naar Nationale Vriendschapsdag, dat dit jaar op 3 november gevierd wordt, voegt Fleurop het boeket 'Vriendschap' toe aan haar collectie. Het kleurrijke boeket is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Vier de Vriendschap. Per verkocht boeket wordt € 2,50 aan de stichting gedoneerd, bedoeld voor toegepast onderzoek naar vriendschap en diverse activiteiten om vriendschappen in Nederland te bevorderen.

Stichting Vier de Vriendschap is opgericht op initiatief van Fleurop, die dit jaar haar 100-jarig jubileum viert. "Vieren doe je samen. Als dank voor ons ivoren jubileum willen we de samenleving iets teruggeven. Dat is Stichting Vier de Vriendschap geworden", vertelt Wendy Smit, marketingspecialist bij Fleurop. "Het hele jaar door gaat deze onafhankelijke stichting zich inzetten om maatschappelijke verbindingen te leggen en werk te maken van vriendschap. Het hoogtepunt van het werk van de stichting is de viering van Nationale Vriendschapsdag op 3 november. Een dag die in het leven geroepen is om stil te staan bij onze vriendschappen, deze te koesteren en nieuw leven in te blazen. Een initiatief dat we van harte omarmen."

Verras je vrienden op Vriendschapsdag
Een belletje plegen, even op de koffie gaan of samen een hapje eten. "Het maakt niet uit hoe je Vriendschapsdag viert, als je het maar viert", vervolgt Wendy. "Verras je vrienden en laat ze weten hoe belangrijk ze voor je zijn. Vriendschapsdag is daar hét moment voor." Fleurop heeft voor de gelegenheid boeket 'Vriendschap' toegevoegd aan haar assortiment. Met bloemen als gerbera's, rozen en lisianthus, is het een bijzonder kleurrijk boeket. Smit: "Zoals ook vriendschappen ons leven kleuren. Met dit boeket geef je niet alleen schitterende bloemen, maar maak je bovendien een vriendelijk gebaar. Een boeket dat de belofte van Fleurop, een goed gevoel bezorgen, waarmaakt. Van ieder verkocht boeket doneren wij € 2,50 aan Stichting Vier de Vriendschap."

Maatschappelijke verbinding
"We zijn erg blij met de steun van Fleurop", laat Milčne Tromp, bestuurslid van Stichting Vier de Vriendschap weten. "Vriendschappen zijn ontzettend belangrijk. Ze overbruggen generaties, culturen, landsgrenzen en geloven. Vriendschappen brengen vrolijkheid, geluk, troost en vrede. Hoog tijd dus dat we actief werk maken van vriendschap en maatschappelijke verbindingen leggen. Dat doen we door middel van kennisuitwisseling, voorlichting, toegepast onderzoek en het organiseren van diverse activiteiten die mensen samenbrengen. Dankzij acties als deze kunnen wij ons werk blijven doen. We hopen dat meer partners vriend worden van onze stichting en Vriendschapsdag in de komende jaren een fenomeen wordt."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v