DOOR groeit en breidt directieteam uit

24-01-2020    10:00   |    Goedemorgen

De omzet van Coöperatie DOOR steeg in 2019 met 12%, het areaal groeide met ruim 5% en per 1 januari bestaat het directieteam uit vier leden.

“Het boekjaar 2019 werd met 446 miljoen omzet afgesloten”, aldus commercieel directeur Perry Dekkers. Dit is een stijging van 12% ten opzichte van 2018. Deze omzetgroei is onder andere gerealiseerd door een toename in areaal, stijging van het belichtte areaal, uitbreiding van  het assortiment met Marokkaanse snacktomaat en daarnaast ook door een redelijk gemiddeld prijsniveau. 

Per 1 januari 2020 is het directieteam van DOOR uitgebreid en bestaat nu uit vier leden. Naast algemeen directeur Jan Opschoor en commercieel directeur Perry Dekkers, is het team uitgebreid met operationeel directeur Erik de Jong en financieel directeur Stefan van Vliet. Zowel Erik de Jong als Stefan van Vliet hebben deze functie al langer bij Prominent. Het directieteam van DOOR werkt aan de uitvoering van de ambities zoals de inrichting van de nieuwe organisatie in aanloop naar de nieuwbouwlocatie langs de A20, de areaalgroei naar 800 hectare en het versterken van de marktpositie.

Als operationeel directeur is Erik de Jong verantwoordelijk voor alle sorteer- en verpakkingsactiviteiten binnen DOOR. Stefan van Vliet is als financieel directeur verantwoordelijk voor de financiën, omvorming naar een coöperatie op aandelen en GMO. Commercieel directeur Perry Dekkers geeft vorm aan het verkoop en marketingbeleid van het gehele assortiment vruchtgroenten. Dit alles onder leiding van algemeen directeur Jan Opschoor die ook de ontwikkeling van de productgroepen  en de groei van het areaal in zijn portefeuille heeft.

Met deze groei- en ontwikkelingsstrategie wil DOOR haar positie verstevigen in de top drie van producentenorganisaties in vruchtgroenten in Europa. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vandaag is rood...

Deze week introduceerde Cornelis Jan Flowers de chrysant Memphis Autumn op de markt. In week 41 wordt er nóg...