Directie FloraHolland nodigt leden uit voor gesprek

Directie FloraHolland nodigt leden uit voor gesprek

De directie van Royal FloraHolland hecht er zeer aan persoonlijk in gesprek te blijven met leden van de coöperatie over actuele thema's. Leden worden daarom van harte uitgenodigd voor een gesprek.

Enerzijds om te weten wat er bij de bedrijven van de leden speelt en hoe Royal FloraHolland daarop kan inspelen. Anderzijds om inzicht te krijgen in de knelpunten binnen de coöperatie en het bedrijf en de vragen die leven.

"Als lid van Royal FloraHolland bent u vast geďnteresseerd in wat er bij het bedrijf speelt, voor welke keuzes we staan, wat de achtergrond van besluiten is en wat dat voor u betekent. Daarom is gezocht naar een nieuwe manier hoe we met onze leden, ook in corona-tijd, een open en constructief gesprek met elkaar kunnen voeren. Tijdens de Dag van de Coöperatie hebben we dit ook gedaan. Wij vonden dat zeer waardevol. Daarom willen we in dit nieuwe jaar graag maandelijks met een kleine groep leden in gesprek, vooralsnog online (via Teams). Algemeen directeur Steven van Schilfgaarde en financieel directeur David van Mechelen nodigen u van harte uit om aan te schuiven. Zij willen dan uiteraard ook graag horen wat er bij uw bedrijf speelt. Vertel ons wat u bezighoudt, waar u tegenaan loopt en wat er verbeterd kan worden binnen ons bedrijf", aldus Royal FloraHolland.

Klik hier om je aan te melden

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v