'Directeur voor 1 dag' zoekt studenten

14-10-2021    10:18   |    Goedemorgen

In de week van 15 tot en met 19 november 2021 krijgen 15 topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Zij gaan 1 dag meelopen en ondertussen moeten zij aan een uitdagende adviesopdracht werken.

Directeur voor 1 dag wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland, HortiHeroes, HandelGroeit en SeedValley. “Het aantrekken van talent in de hortisector is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht, aldus Lenny Dijkshoorn Initiatiefnemer van Directeur voor 1 Dag. Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor 1 Dag draagt bij aan het verder versterken van het imago de hortisector.

Bedrijven enthousiast
Bedrijven zijn erg enthousiast over het evenement en stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de Food & Flower industry. Bijzonder is ook dat er bedrijven uit verschillende Greenport gebieden in Nederland meedoen. Deelnemende directeuren komen onder andere van Best Fresh Group, Scelta Mushrooms, Royal Flora Holland, KP Holland, Dutch Flower Group, Royal Brinkman, Gipmans, PopVriends en AgroCare.

Hoe kunnen studenten zich aanmelden?
3de of 4de jaars hbo/wo Studenten kunnen zich aanmelden via hortiheroes.com/directeurvoor1dag. Studenten moet er wel snel bij zijn, want er zijn slechts 15 plekjes beschikbaar. Aanmelden kan tot 1 november 2021.

Stichting HortiHeroes zet zich samen met haar partners in voor het aantrekken en ontwikkelen van talent in de HortiSector. Daarnaast zetten ze zich in voor het zoeken van nieuwe ideeën en oplossingen van binnen en buiten de sector om (jong) talent te inspireren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws