Directeur Fleurop vertrekt

Directeur Fleurop vertrekt

Algemeen Directeur Jeroen de Zwart verlaat per 1 oktober bloemenverzendorganisatie Fleurop. Het bestuur van de coöperatie, waar circa 700 bloemisten uit het hele land bij aangesloten zijn, laat weten de huidige strategie gericht op innovatie, vakmanschap en duurzaamheid door te zetten.

"We zijn Jeroen dankbaar voor zijn inzet en loyaliteit, bijna 17 jaar lang", laat Laurent Vollebregt, Voorzitter van de Raad van Commissarissen, weten. "Samen met onze bloemisten zijn we het afgelopen jaar een nieuwe weg ingeslagen. Vakmanschap en innovatie staan daarin centraal. Iets dat niet alleen onze bloemisten vertolken, maar door de aderen van de hele organisatie stroomt. Denk aan technologische innovaties op het gebied van het bestellen en bezorgen van boeketten, maar ook aan duurzaamheid. Die route vervolgen we. Zo houden we Fleurop, dat dit jaar haar 100-jarig bestaan viert, ook de komende 100 jaar toekomstbestendig. De taken van Jeroen worden op korte termijn overgenomen door een interim-directeur."

Cirkel rond
"Fleurop zit in mijn hart. Het besluit de organisatie te verlaten was dan ook niet gemakkelijk", vertelt Jeroen de Zwart. "Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De afgelopen jaren stonden in het teken van verandering; essentieel om de organisatie gezond te houden. Met de implementatie van de Fleurop2020-strategie waarmee we de positie van Fleurop als leidend A-merk hebben weten te versterken, is voor mij de cirkel rond. We hebben dit met elkaar gerealiseerd in een periode waarin het bezorgen van bloemen door de pandemie van grote betekenis was. Een meer dan bijzondere ervaring. Nu geef ik het stokje graag door aan iemand anders."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v