Nieuwe roos voor Bloomingdale

12-12-2016    10:08   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Komende vrijdag voegt Bloomingdale Roses roosvariëteit ‘I2I’ toe aan haar inmiddels brede assortiment. De I2I is vanaf vrijdag 16 december a.s. verkrijgbaar op rozenklok 12 van veiling Royal Floraholland in Aalsmeer.

Het assortiment van Bloomingdale Roses groeit daarmee naar een compleet assortiment van maar liefst 19 soorten. Het Keniaanse Bloomingdale Roses heeft een moderne kwekerij van 30 hectare in Timau, Kenia. Deze regio is gelegen op de hellingen van Mount Kenya op een hoogte van 2.450 meter boven zeeniveau.
 
I2I
Roos ‘I2I’ is een krachtige roze roos met bloemknoppen van circa 6,5 cm. doorsnede en verkrijgbaar in lengtes van 50 tot 70 cm. I2I is een variëteit van veredelaar Interplant met productcode 118971 en heeft een vaasleven van 12 tot 14 dagen.
 
Bloomingdale Roses heeft, naast I2I, ook de volgende grootbloemige T-hybride rozen in productie: 3D, Altavista, Athena, Belle Rose, Blush, Chapeau, Double Fashion, Duett, Eliza, Good Times, Madam Pink, Madam Red, Marie Claire, Mariyo! New Orleans, Nicoletta, Silantoi@ & Statue. De lengte van de rozen varieert van 40 tot 100 cm. De in totaal 18 variëteiten van Bloomingdale Roses komen van de veredelaars Interplant, Jan Spek Rozen, Kordes, Nirp International, Olij breeding bv, Preesman, Schreurs & United Selections.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Missie naar de VAE

Dutch Greenhouse Delta wijst via Twitter op de economische missie die van zondag 12 t/m donderdag 16 januari...

Instagram: Truckspray

Steenks Service heeft een nieuwe spraytrolley met 200 liter-tank in ontwikkeling. Niet om te gebruiken in de...