Bloemenbureau Holland presenteert nieuwe campagnes

22-10-2018    09:26   |    Goedemorgen

Op dit moment draait de spraakmakende campagne 'We hebben meer bloemen nodig', maar de volgende bloemcampagnes staan alweer in de steigers. Telers en handelaars in de sierteeltsector kunnen op 31 oktober zien welke reclame- en promotiecampagnes Bloembureau Holland voor de komende twee jaar in petto heeft tijdens de Jaarpresentatie 2019-2020.

De reclame- en promotiecampagnes waarmee het Bloemenbureau Holland graag samen met de telers en handelsbedrijven aan de slag gaat, wordt gepresenteerd in het World Horti Center.

Tijdens de bijeenkomst worden de belangrijkste punten uit het nieuwste consumentenonderzoek en nieuwe inzichten over de Groeiplatformen gepresenteerd. Aanmelden kan hier. 


Reacties (1)

marcel jansen at 22.10.2018

Misschien een idee om bij deze strategische en nieuwe creatieve richting de 'Bloemen houden van mensen' belofte weer uit de kast halen. Sluit er prima op aan en is op deze wijze in een klap afgestoft!

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Jongeren in de kas

De glastuinbouwsector doet er alles aan om jongeren in de kas te krijgen én te houden. Het project Go Go Greenhouse is een van de nieuwste...