Bewegen tegen kanker

06-05-2021    10:18   |    Goedemorgen

Op zaterdag 19 juni 2021 wordt de Team Westland Break Out georganiseerd. Het event is bedoeld om mensen in beweging te krijgen om geld op te halen voor de bestrijding van kanker. Goedemorgen en Paprika Tasty Radio zijn van de partij!

De organisatie hoopt zoveel mogelijk leden van Team Westland in beweging te zien, samen met nog vele Westlanders (jong én oud) en állemaal met een ‘Team Westland ambassadeurs-band’ om hun arm. Bestel nu je eigen Team Westland Break Out band voor een minimale bijdrage van €5,- via info@spam-protectteamwestland.nl, maar hogere donaties zijn uiteraard welkom.

Naast sporters worden ook bedrijven en verenigingen opgeroepen om zich aan te sluiten. Dit alles moet leiden tot één grote 'Break Out-dag' op zaterdag 19 juni. Dan willen we Westland op de kaart zetten als sportiefste gemeente van Nederland. Iedereen kan, en moet eigenlijk mee doen! Naar buiten, bewegen, ontmoeten.

Het initiatief wordt ondersteund door Force Demolition. Goedemorgen en Paprika Tasty Radio zullen op 19 juni aanwezig zijn op de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk om verslag te doen van het sportieve event.

Lees hier meer informatie


Reacties (1)

Marike Wessel at 06.05.2021

hoi mag je ook buiten het westland mee doen ? gr marike

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Schuimdesinfectie

ACTUEEL HORTI THEMA - HortiHygienz biedt op haar website diverse video's met betrekking tot hygiëne. In het...