Bewegen tegen kanker

Bewegen tegen kanker

Op zaterdag 19 juni 2021 wordt de Team Westland Break Out georganiseerd. Het event is bedoeld om mensen in beweging te krijgen om geld op te halen voor de bestrijding van kanker. Goedemorgen en Paprika Tasty Radio zijn van de partij!

De organisatie hoopt zoveel mogelijk leden van Team Westland in beweging te zien, samen met nog vele Westlanders (jong én oud) en állemaal met een 'Team Westland ambassadeurs-band' om hun arm. Bestel nu je eigen Team Westland Break Out band voor een minimale bijdrage van €5,- via info@teamwestland.nl, maar hogere donaties zijn uiteraard welkom.

Naast sporters worden ook bedrijven en verenigingen opgeroepen om zich aan te sluiten. Dit alles moet leiden tot één grote 'Break Out-dag' op zaterdag 19 juni. Dan willen we Westland op de kaart zetten als sportiefste gemeente van Nederland. Iedereen kan, en moet eigenlijk mee doen! Naar buiten, bewegen, ontmoeten.

Het initiatief wordt ondersteund door Force Demolition. Goedemorgen en Paprika Tasty Radio zullen op 19 juni aanwezig zijn op de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk om verslag te doen van het sportieve event.

Lees hier meer informatie

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v