Bedankje aan plant in grootste campagne sinds jaren

22-10-2018    14:58   |    Goedemorgen

Ze zuiveren de lucht, zijn goed voor onze gezondheid en concentratie én zorgen voor zuurstof. En het enige wat ze daarvoor terugvragen, is af en toe een beetje water. Bloemenbureau Holland en 180 Kingsday bedanken de plant in de grootste campagne sinds jaren.

De campagne 'Bedankt plant' is een ode aan alles wat planten voor ons doen. Bloemenbureau Holland promoot planten via hun consumentenmerk Mooiwatplantendoen.nl. Monique Kemperman, over hun strategie en campagneplatform: "Kamerplanten en mensen hebben een wederkerige relatie: wij zorgen voor hen, en zij zorgen voor ons. Dat laatste bleef lange tijd onderbelicht, omdat het niet altijd even makkelijk te vatten is. Samen met onze achterban hebben we daarom besloten het eens groots aan te pakken en met z’n allen planten te bedanken in onder meer een filmpje. Een eenvoudig, nederig, maar mooi gebaar, dat uitnodigt om eens bij stil te staan. Bedankt plant."

Bram de Rooij van 180 Kingsday: "We werken al zeven jaar voor Bloemenbureau Holland, maar dit is veruit de meest fundamentele campagne die we voor planten hebben gemaakt. De relatie tussen mensen en plant is natuurlijk – sorry - diepgeworteld dus het was hoog tijd voor deze vrolijk-serieuze ode." De campagne gaat lopen in vier landen en bestaat uit TV, outdoor, digital en activaties maar vooral dus het filmpje. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Twitter: Jongeren in de kas

De glastuinbouwsector doet er alles aan om jongeren in de kas te krijgen én te houden. Het project Go Go Greenhouse is een van de nieuwste...