Filmmaker in nieuwe EAT THIS!

13-07-2020    09:46   |    Goedemorgen

Filmmaker Jasper Claus is deze week te gast tijdens een nieuw EAT THIS!-webinar van World Horti Center en Nethwork.

Jasper Claus is een prijswinnende filmmaker met tal van corporate story’s en -films op zijn naam. Hij is de visionair achter de film ’30 Harvests’ van USFRA. Als geen ander weet hij zijn visie op de toekomst van voedselsystemen te visualiseren. Wat is je verhaal en aan wie vertel je het? Dit is slechts een van de vragen die worden beantwoord in dit EAT THIS!-webinar.

Met de webinarserie EAT THIS! wil World Horti Center samen met Nethwork de tuinbouw verbinden aan de zienswijze van visionairs binnen, maar vooral ook van buiten de sector. Beide organisaties zijn er sterk van overtuigd dat inspiratie verandering en verbetering stimuleert en dat het juist nu onontbeerlijk is om buiten de vertrouwde kaders te kijken. Met EAT THIS!willen de organisaties mensen inspireren en met elkaar verbinden om tot nieuwe ideeën en oplossingen voor de toekomst te komen.

De sessie met Jasper Claus vindt online plaats op woensdag 15 juli om 16.00 uur . Aanmelden voor dit Engelstalige webinar kan via deze link.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

ZON in zee met Rabobank

Met ingang van 1 juni is de Rabobank de nieuwe huisbankier van Koninklijke ZON. Directievoorzitter Addy...