30MHz vindt Amerikaanse partner in Hort Americas

11-07-2018    08:25   |    Goedemorgen

30MHz goes USA! En daar voorbij, want met de samenwerking met Hort Americas kan het sensorsysteem van 30MHz nu geleverd worden in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en het Caribisch gebied.

Voortaan zal de ZENSIE van 30MHz, dat op een gebruiksvriendelijke manier de teler inzicht geeft in de data uit zijn kas, ook vanuit Bedford, Texas, te verkrijgen zijn. Want daar is Hort Americas gevestigd, een bedrijf dat altijd op zoek is naar de nieuwste producten voor de Amerikaanse markt.

"Noord-Amerikaanse telers zijn steeds vaker op zoek naar bruikbare gegevens van hun gewassen. Maar hebben geen tijd voor complexe systemen die hun gegevens in grote hoeveelheden opslaan en waarbij het erg lang duurt om waardevolle inzichten te distilleren. Hort Americas begrijpt de specifieke uitdagingen en behoeften van de Noord-Amerikaanse land- en tuinbouw en hoe onze agri-innovatie daar ingezet kan worden" ziet Cor-Jan Holwerda, Director of Customer Affairs.  

"Hort Americas blijft zoeken naar geavanceerde technologie die problemen oplost en antwoorden biedt op de vragen die onze klanten ons stellen. We zijn ervan overtuigd dat de productportfolio van 30MHz precies dat doet," voegt oprichter en general manager van Hort Americas Chris Higgins toe.

Het platform van 30MHz, ZENZIE, geeft inzicht in zaken als VPD, dauwpunt, temperatuur, vochtigheid en bodemvocht op één centrale en gebruiksvriendelijk plek, die toegankelijk is via elke smartphone, tablet of pc. Gegevens op gewasniveau helpen telers hun planten en groeimilieus beter te begrijpen. 30MHz biedt monitoring op microniveau naast sturing op macroniveau via klimaatcomputers. Het één sluit het ander dus niet uit. Via de ZENSIE API werken we samen met klimaatexperts zoals LetsGrow en Sercom. Het is ook mogelijk om je klimaatcomputer te koppelen aan Klimlink. De gegevens uit het klimaatsysteem worden hiermee ook weergegeven in het ZENSIE platform en kunnen makkelijker worden bewerkt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kansen in Canada

Innovatie tuinbouwondernemers die meer willen weten over de ontwikkeling van de Canadese iHort HUB, zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst op...