Live vanuit WHC

Live vanuit WHC

In december is het weer tijd voor de TOP 2022 TUINBOUW, waarbij we op Paprika Horti Newsradio drie weken lang de muziekkeuze van de tuinbouw gaan draaien. Dit keer niet vanuit de studio in Bergschenhoek, maar elke dag live vanuit World Horti Center! Doe jij ook mee?

Stel samen met jouw team of afdeling een TOP 15 ALLERTIJDEN samen. Kom vervolgens zelf of met een aantal collega’s naar de mobiele radiostudioin World Horti Centre om een uur lang live jullie muziekkeuze te draaien in jullie eigen radiouur! Zo kan de hele glastuinbouw meegenieten van de hits die jullie gekozen hebben en kunnen jullie de keuzes live toelichten. En na afloop van de live uitzending is het uur terug te luisteren op Goedemorgen, TuinbouwMarktplaats en Paprika Horti Newsradio zelf.
 
Dit jaar vinden de live uitzendingen van de TOP 2022 TUINBOUW plaats vanuit World Horti Centre. Komen jullie ook langs? Heb je geen tijd om de studio te bezoeken, maar wil je toch graag meedoen? Dan doen we dat gewoon via de telefoon, live in de uitzending. 

De TOP 2022 TUINBOUW is van 6 t/m 23 december, elke dag van 10.00 tot 12.00 uur. Reserveer nu en we plaatsen jouw banner ook nog eens 10 keer op Goedemorgen Nieuws. Neem contact op met Aad Tijsen via tel. 06-23757240 of aad@hollandhortimedia.nl.

Bron:

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!