Uitbreiding team CEA bij Bosman Van Zaal

Uitbreiding team CEA bij Bosman Van Zaal

Onlangs is Edwin Snabel in dienst getreden van Bosman Van Zaal in Aalsmeer als Technical Sales Consultant voor de afdeling Indoor Farming Solutions. In die hoedanigheid wordt hij samen met collega Jacob Boxhoorn verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van deze snel groeiende afdeling, die internationaal opereert.

Snabel is een deskundige op het gebied van HVAC, wat staat voor heating, ventilation en air conditioning.  Drie deelgebieden die samen het klimaat in een ruimte bepalen. Sinds 2007 is hij actief in de internationale tuinbouwsector, in functies die gerelateerd zijn aan klimaat- en koudetechniek. Juist die specifieke kennis hebben er toe geleid dat hij door de jaren heen toonaangevend is geworden in de wereld van CEA - Controlled Environment Agriculture. Zijn kennis, gecombineerd met de deskundigheid van Bosman Van Zaal op het gebied van Vertical Farming, maakt dat dit bedrijf haar specialisatie Indoor Farming Solutions nog sneller kan verdiepen en ontwikkelen

Indoor teeltoplossingen
Sinds 1921 ontwikkelt en produceert Bosman Van Zaal technische oplossingen voor bedrijven en instanties van over de hele wereld, zoals kwekers en onderzoeksinstellingen. Zo’n 30 jaar geleden werd de potentie van indoor farming steeds duidelijker en is het bedrijf zich intensief op technieken voor deze teeltwijze gaan richten, gebaseerd op de kennis die ze over alle jaren had verzameld. De uitgangspunten: maximale controle over alle groeiomstandigheden, besparing op energieverbruik, maximale hygiëne en grip op alle onderdelen van het teeltproces. Deze visie van toen heeft er toe geleid dat het bedrijf nu wereldwijd bekend staat om haar toonaangevende oplossingen voor teelten in gesloten ruimten.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v