'Transitie naar nieuwe logo'

'Transitie naar nieuwe logo'

HS Tuinbouw Service is voortaan te herkennen aan een nieuw logo. Zoals je al op Goedemorgen kon lezen, heeft het bedrijf na 17 jaar afscheid genomen van de kleuren magenta en hemelsblauw en gekozen voor groen met een lichtere kleur blauw. "Hiermee maken we de directe verwijzing naar milieu en klimaat. Onderwerpen waar we heden ten dage niet meer omheen kunnen", zo licht het bedrijf nu toe.

Afgelopen donderdag werd het logo onhuld tijdens de Dag van de Tuinbouw in World Horti Center in Naaldwijk. De dag stond geheel in het teken van 'een hart onder de riem voor de teler'. :Met onze bijdrage wilden wij laten zien dat we meeleven met alle glastuinbouwbedrijven die zich momenteel in zwaar weer bevinden."

Om de dag positief af te sluiten werd dus het nieuwe logo gepresenteerd aan een groep aanwezigen. Burgemeester van Westland, Bouke Arends drukte samen met Sterre Torenstra (dochter van directeur John Torenstra jr.) op de rode knop waardoor een video begon af te spelen. Het nieuwe logo werd hiermee getoond. Dit logo is mede gecreëerd door Holland Hortimedia Creative Studios.

"De komende periode zullen we de transitie van het oude naar het nieuwe logo op meerdere vlakken maken. U zult ons oude logo dus mogelijk nog even tegenkomen op één van onze uitingen. Wees gerust: bij dit nieuwe logo hoort uiteraard nog altijd dezelfde service als die u van ons gewend bent! Wij blijven uw partner van A tot Z in alles gericht op het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van uw kassen!"

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v