Samenwerking Benfried en Klasmann-Deilmann

Samenwerking Benfried en Klasmann-Deilmann

De sensoren van Log & Solve meten vochtigheid en bodemtemperatuur van het substraat of de grond. Deze metingen worden realtime verwerkt en inzichtelijk gemaakt in het digitale dashboard van Log & Solve. Met dit dashboard heeft de kweker direct inzicht in de vochthuishouding en temperatuur in de kweekpot of volle grond.

Onlangs startte Klasmann-Deilmann Benelux een samenwerking met tuinbouwtoeleverancier Benfried voor de verkoop van sensoren. "Data wordt een onmisbare schakel in de teelt. Het grote voordeel van dit digitale platform is dat we de teeltdata actueel verwerken en ontsluiten aan de gebruiker. Die kan aan de slag met de huidige situatie, maar ook met Log & Solve eenvoudig terugkijken naar meetgegevens van een eerder teeltseizoen. Daardoor kan de teler proactief inspelen op de teeltomstandigheden", aldus Gerard Flinterman, accountmanager van Log & Solve.

Klasmann-Deilmann Benelux vindt in de samenwerking met Benfried een bekende en betrouwbare partij met een netwerk van kundige en gedegen adviseurs. De samenwerking is voor beide partijen een logische volgende stap in het data-gedreven ondersteunen en adviseren van telers. Door de samenwerking wordt het bereik van potentiële klanten uitgebreid voor de sensoren.

Veelbelovend
Sybrand Keemink, productspecialist meststoffen & gewasbeschermingsmiddelen bij Benfried is erg enthousiast over de samenwerking: "Het uitlezen, registreren én op een laagdrempelige manier interpreteren van meetresultaten is van grote toegevoegde waarde voor onze klanten. De output van Log & Solve ziet er veelbelovend uit." Sinds 1 maart zijn de Log & Solve-sensoren bij Benfried verkrijgbaar.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v