HortiQ-certificaat voor MK Kunststof Techniek

HortiQ-certificaat voor MK Kunststof Techniek

MK Kunststof Techniek heeft op dinsdag 13 december het HortiQ-certificaat ontvangen uit handen van Harm Maters, voorzitter van HortiQ. Dit betekent dat het bedrijf uit Wateringen voldoet aan de eisen van het kwaliteitssysteem voor het vervaardigen en leveren van systemen, componenten en installaties voor de kassenbouwsector.

MK Kunststof Techniek is specialist in het verwerken en bewerken van kunststof producten. “Onze kracht ligt in de productie van HDPE en PP tanks, bakken, doseerkasten, opvangbakken en lekbakken. Met bijna 15 jaar ervaring hebben wij de vaardigheden om zowel standaard- als maatwerkproducten te produceren, volledig naar wens van de klant.” Aldus Kenan Muminovic. “Het traject tot behalen van het certificaat is leerzaam geweest en heeft ons bedrijf naar een hoger niveau gebracht. Tijdens het traject hebben we al onze processen in kaart gebracht, geanalyseerd en uiteindelijk beter ingericht. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen!”

HortiQ-voorzitter Harm Maters: "Een certificaat als HortiQ is zeer waardevol in de groeiende nationale en internationale markt. Een Nederlands integraal certificaat helpt daarbij om het kwaliteitsgerichte imago van Nederland verder te profileren. Het is dan ook zeer positief dat MK Kunststof Techniek zich als toeleverancier ook heeft aangesloten bij de andere bedrijven die al gecertificeerd zijn.”

Het HortiQ-certificaat is een onafhankelijk en objectief kwaliteitssysteem voor kassenbouwers, installatiebedrijven en andere technische toeleveranciers in de glastuinbouw. Het HortiQ-certificaat wordt door de technische industrie en tuinbouw gebruikt zowel in de nationale- als internationale markt. MK Kunststof Techniek is het 22e bedrijf dat het certificaat heeft behaald.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v