Dichte teeltgoten schoon door machinale reiniging

Dichte teeltgoten schoon door machinale reiniging

Met de nieuwe BD Gutter Cleaner van De 3 Koningen B.V., ontwikkeld door zusteronderneming BD Solutions, is het mogelijk om dichte teeltgoten machinaal te reinigen. Iets wat voorheen nog niet goed kon worden uitgevoerd. Een belangrijke ontwikkeling om ook dit onderdeel van de kas schoon en virusvrij te houden.

"Met de BD Gutter Cleaner worden alle plantenresten moeiteloos verwijderd en in dezelfde gang wordt de goot ontsmet. Belangrijk om bacteriën en virussen tegen te gaan.
De machine geeft een hogedruk en tegelijkertijd veel vloeistof. De desinfectie gaat hierdoor tot een meter buiten de goot. Dankzij deze toepassing is een complete reiniging en ontsmetting van de kas mogelijk. Dit voorkomt problemen bij de nieuwe teelt en draagt bij aan een optimale productie."
 
Compact en stabiel
De compacte BD Gutter Cleaner is gebouwd op rupsen en is hierdoor zeer stabiel. De krachtige stage 5 motor maakt niet alleen de hoge druk mogelijk, maar zorgt ook voor de juiste milieunormen. Daarbij is de machine gebruiksvriendelijk dankzij de gemakkelijke bediening met een radiografische controller. "De nieuwe Gutter Cleaner wordt door ons volop ingezet bij de reiniging van dichte teeltgoten. Daarnaast is de machine ook te huur en te bestellen."

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v