DGD verwelkomt Viscon

DGD verwelkomt Viscon

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezond, vers, duurzaam en lokaal geteeld voedsel enorm. Door de krachten te bundelen met diverse state-of-the-art partners biedt Dutch Greenhouse Delta (DGD) een Fork2Farm oplossing die een substantiële bijdrage kan leveren aan voedselzekerheid en voedselveiligheid. DGD zoekt altijd naar verbreding van haar horizon en deelt haar uitgebreide kennis van de innovatieve Nederlandse tuinbouwsector, die wereldwijd vertegenwoordigd is, met anderen. De sector loopt voorop als het gaat om duurzaamheid en technologie en biedt een oplossing voor de wereldwijd groeiende vraag naar gezond, betaalbaar en veilig voedsel.

Dutch Greenhouse Delta verwelkomt daarom met trots Viscon Group als nieuwe partner. Viscon Group biedt innovatieve oplossingen voor de tuinbouw en groente- en fruitmarkt, waarbij de complete keten in ogenschouw wordt genomen. Van de veredeling tot het verpakken van geproduceerde producten, Viscon Group is gepassioneerd door het ontdekken van de oneindige mogelijkheden die technologie kan bieden als het gaat om deze processen. Viscon’s creatie van innovatieve technologische oplossingen, hun durf om te experimenteren en hun grenzeloze creativiteit sluiten naadloos aan bij de visie van Dutch Greenhouse Delta. ''Viscon Group is als zeer innovatief bedrijf een geweldige aanvulling om bij te dragen aan het realiseren van onze ambitie" aldus directeur Michiel van Ginkel van DGD.

De oplossingen van Viscon Group bieden een verhoogde snelheid en kwaliteit van de tuinbouw en groente- en fruitverwerking, waardoor minder dure arbeid nodig is. Met totaaloplossingen stelt Viscon de wereld in staat gezond en vers voedsel, bloemen en planten te produceren, te distribueren en ervan te genieten door productieprocessen op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier te ontwerpen. Ook zij geloven in de kracht van samenwerken om continue innovatie te optimaliseren. Door vragen te stellen. Door te leren. Door nieuwe bedrijven te ontwikkelen in opkomende markten.

Samenwerken om de Nederlandse glastuinbouw wereldwijd te vermarkten
Robbert Jan in 't Veld, Global Sales Manager bij Viscon Group licht Viscon’s beslissing om partner te worden van DGD toe: "Het is ons doel om agrarische processen duurzamer, rendabeler, schaalbaarder en eenvoudiger te maken, door gebruik te maken van state-of-the-art technologie en kennis. Ketensamenwerking zie ik als de sleutel om de ontwikkeling van nieuwe technologieën in deze wereld te versnellen. Door het gehele tuinbouw ecosysteem van Fork2Farm aan te bieden, maakt Dutch Greenhouse Delta de Nederlandse tuinbouw economisch rendabel voor meerdere landen in de wereld. Nu voedselveiligheid en de lokale productie van vers en gezond voedsel steeds belangrijker worden, is het essentieel dat de Nederlandse tuinbouwsector als wereldleider op het gebied van duurzame voedselproductie samenwerkt om de Nederlandse glastuinbouw als cluster wereldwijd te vermarkten.''

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v