Artechno sluit aan bij AVAG

Artechno sluit aan bij AVAG

Artechno Growsystems sluit per november aan bij branchevereniging AVAG. Artechno Growsystems is een ingenieursbureau dat zich dagelijks bezig houdt met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van technische teeltoplossingen voor klanten over de hele wereld. Zij worden daarmee het 76ste lid van de branchevereniging.

“Wij zijn trots dat Artechno voor het AVAG-lidmaatschap heeft gekozen. Met hun nieuwe groei systemen vertegenwoordigen zij een marktsegment met veel potentie. Dit versterkt de AVAG”, aldus voorzitter Annie van de Riet.

Marco van der Velden - CEO van Artechno Group: “Met de toetreding tot AVAG, is Artechno Group in staat om met onze turn-key vertical farming oplossingen nog meer mooie samenwerkingen op het gebied van kwaliteit, innovatie, internationalisering & de arbeidsmarkt te realiseren.”

Over AVAG
AVAG is dé organisatie waar 76 Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. AVAG ondersteunt haar leden op het gebied van Innovatie, kwaliteit, internationalisering & arbeidsmarkt. Bedrijven aangesloten bij AVAG staan garant voor hoge kwaliteit, afgestemd op elke markt, voor elk gewas in elk klimaat.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v